Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

04 Грудня, 2020 р., 14:40
Василь Кузьович: «Любиш ліс і природу – купуй живу новорічну ялинку»
04 Грудня, 2020 р., 14:25
Але, щоб продовжити роботу 1 сесії була проведена певна організаційна робота. Розпорядженням Оратівського селищного голови Лошак Г. В. була сформована робоча група із числа депутатів селищної ради – представників різних політичних сил, що здобули перемогу на виборах 25 жовтня та повноваження яких визнані рішенням першої сесії ради, працівників апарату селищної ради та її виконавчих органів. Були напрацьовані і в деякій мірі узгоджені проєкти рішень із трьох питань порядку денного:
01 Грудня, 2020 р., 15:06
Шановні працівники прокуратури!
01 Грудня, 2020 р., 14:54
Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку, 1 грудня, відповідно до рішення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та рішення Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими 1988 року. З того часу минуло більше 30 років, але проблема боротьби з поширенням ВІЛ інфекції/СНІДу залишається досить актуальною для багатьох країн світу.
01 Грудня, 2020 р., 08:56
 
30 Листопада, 2020 р., 16:31
   В умовах поширення коронавірусної хвороби медичні працівники, які найбільше перебувають в зоні ризику, першими прийняли удар епідемії COVID-19, наражаючи себе на величезну небезпеку.   Звичайно ж, ці події не могли пройти повз Іллінецьких та Оратівських медпрацівників.  З початку караного періоду пов’язаного з інфекційним захворюванням  за оперативними повідомленнями від закладів охорони здоров’я, щодо гострого професійного захворювання медичних працівників на COVID – 19  до Іллінецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області надійшли та зареєстровано  лабораторно підтверджених п’ять випадків інфікування COVID-19 медичних працівників, зокрема в Іллінецькому районі -3 та   в Оратівському - 2.
27 Листопада, 2020 р., 17:07
Сьогодні, 27 листопада відбулась перша сесія селищної ради 8 скликання, у роботі якої взяли участь 23 новообраних депутати із 26 та новобраний селищний голова. Заслухавши повідомлення голови селищної територіальної виборчої комісії Саченко Н. М. про результати виборів депутатів селищної ради та Оратівського селищного голови, взявши до уваги Постанови ТВК про їх реєстрацію  було визнано повноваження новообраних депутатів ради, а   також визнано повноваження  Оратівського селищного голови Лошак Г. В. Депутат від партії «Європейська солідарність» Виходзь Ю. П. привітав Лошак Галину Василівну із обранням Оратівським селищним головою та вручив їй квіти. Він також привітав новообраних депутатів та закликав їх до спільної консолідованої роботи на благо Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь