Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

07 Жовтня, 2020 р., 09:40
Вже традиційними, в умовах карантинних заходів, стало проведення онлайн-консультацій, нарад.   06 жовтня 2020 року  Вінницький РО U-LEAD провів такий захід для нашої громади. Він стосувався підготовки Оратівської ОТГ до проведення першої сесії та виконання місцевих бюджетів після приєднання нових територіальних громад. Фахівці цього підрозділу Віталій Швець, Людмила Гурба, Інна Святна в деталях роз’яснили  особливості проведення перших сесій у новоутворених територіальних громадах, формування бюджету, передачі-прийняття  об’єктів у комунальну власність Оратівської громади, структури та штатної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.  Від селищної ради в роботі онлайн-консультації взяли участь заступник селищного голови, керівники відділів, від Оратівської райдержадміністрації – спеціаліст із кадрової роботи та працівники фінансового управління.
07 Жовтня, 2020 р., 08:58
За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн (David Wright. COVID-19: expectations and Effects on children online, June 2020) в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, значно почастішали випадки булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі. На жаль, в Україні такі випадки також почастішали.
02 Жовтня, 2020 р., 15:04
Шановні педагоги, працівники освітніх установ та
02 Жовтня, 2020 р., 14:59
Сьогодні, 02 жовтня 2020 року відбулось засідання робочої групи селищної ради по формуванню проекту бюджету Оратівської селищної територіальної громади на 2021 рік. До її складу ввійшли заступник селищного голови, керівники відділів селищної ради, працівники фінансового управління районної державної адміністрації, головні  бухгалтери сільських рад району.
02 Жовтня, 2020 р., 12:10
Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Уже доброю традицією стало організовувати урочисті проводи юнаків на строкову військову службу. Такий захід є одним з виявів непорушної єдності армії і народу, любові та довіри до своїх синів, майбутніх захисників нашої Вітчизни - України.
02 Жовтня, 2020 р., 08:22
Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень. Проблемні діти і підлітки завжди викликали з боку освітньої системи підвищену увагу і особливі підходи. Не рідко ця увага виявлялась своєчасним явищем і дозволяла домагатися позитивних результатів. Зняти з дитини клеймо важкого підлітка, це надзвичайно важка праця, що вимагає від педагога глибокого розуміння, любові і нескінченної турботи про внутрішній світ свого підопічного.
01 Жовтня, 2020 р., 10:04
1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.
01 Жовтня, 2020 р., 08:26
Оратівська громада невелика, проте дуже працьовита. На нас чекала приємна зустріч з незвичайною політикинею у будинку культури.
30 Вересня, 2020 р., 13:12
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь