Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

14 Лютого, 2024 р., 16:03
13 лютого на позачерговому засіданні виконавчого комітету Оратівської селищної ради розглянуто 15 питань порядку денного.
07 Лютого, 2024 р., 17:45
8 лютого в Оратівській селищній територіальній громаді оголошено днем жалоби. Оратівщина зустрічає «На щиті» захисника України ТРУШАКОВА Володимира Анатолійовича. Виїзд жалобного кортежу з тілом Захисника із міста Вінниці планується о 9.30 год. Далі орієнтовно об 10.45 год. кортеж прослідує за маршрутом: с. Чагів – с. Мервин – с. Оратів. Прохання до громади - за маршрутом слідування транспорту живим коридором віддати шану нашому воїну. Чин поховання за Володимиром Анатолійовичем відбудеться 8 лютого о 11.30 год.   в с. Оратів за місцем проживання захисника. Поховають воїна на місцевому кладовищі у с. Оратів Можливі зміни у часі слідування спецтранспорту «На щиті», про що буде повідомлено додатково.
07 Лютого, 2024 р., 10:40
6 лютого виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова і заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Сергій Сливка на нараді з керівниками комунальних підприємств, структурних підрозділів селищної ради, старостами обговорили поточні питання життєдіяльності громади.
06 Лютого, 2024 р., 10:53
Знову невимовний біль стискає груди... Знову, вкотре надходить чорна звістка про загибель мужнього воїна.
05 Лютого, 2024 р., 13:47
1 лютого на черговій 56 сесії селищної ради розглянуто 49 питань з різних напрямків життєдіяльності Оратівської громади.
29 Січня, 2024 р., 14:08
26 січня відбулася робоча зустріч юристів з благодійного фонду «Право на захист» з фахівцями відділу соціального забезпечення та охорони здоров’я Оратівської селищної ради й управління праці і соціального захисту населення Вінницької районної військової адміністрації. У ході зустрічі обговорили питання застосування змін щодо умов призначення допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих рф, тимчасово окупованих територій, щодо яких не визначено дати завершення бойових дій (припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації, а також особам, у яких внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, зруйноване або непридатне для проживання житло.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь