Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

26 Січня, 2024 р., 10:22
25 січня поточного року на черговому засіданні виконавчого комітету Оратівської селищної ради враховуючи важливість і актуальність спочатку розглянули підсумки економічного та соціального розвитку селищної територіальної громади за минулий рік, визначили основні напрямки роботи і завдання на 2024 рік. Інформував Микола Янковий, начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності.
26 Січня, 2024 р., 10:12
23 січня поточного року на нараді за участю керівників комунальних підприємств, начальників відділів та управлінь селищної ради, старост  обговорили нагальні питання життєдіяльності і проблеми у громаді, окреслили шляхи вирішення.
23 Січня, 2024 р., 15:54
На позачерговій сесії селищної ради депутати затвердили Програму фінансової підтримки комунального закладу «Оратівська селищна соціальна аптека» на 2024 рік, спрямовану на покращення забезпечення населення, зокрема громадян мало захищених категорій, лікарськими засобами і виробами медичного призначення за коректними цінами. Особливо було виділено тісну співпрацю з комунальними некомерційними підприємствами для забезпечення якісного і доступного медичного обслуговування жителів громади. Програма передбачає виділення ресурсу із бюджету селищної територіальної громади для фінансової підтримки комунального закладу «Оратівська селищна соціальна аптека» для розширення асортименту лікарських засобів і збереження доступності лікарських засобів шляхом встановлення мінімальних торгових надбавок.
23 Січня, 2024 р., 15:52
 22 січня цього року у День Соборності України депутати зібралися на позачергову сесію селищної ради. Відкриваючи пленарне засідання виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова зауважила, що День Соборності України – це можливість вкотре заявити на весь світ, що українська нація – єдина, її територія – неподільна, а свобода і незалежність залишаються вічними цінностями для нас, українців. Виклики, що постали у важкі часи війни перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу. Але кожен день оборони робить нас сильнішими й наближає до перемоги. Наша єдність – наша зброя!
22 Січня, 2024 р., 16:19
З нагоди відзначення Дня Соборності України на центральній площі селища Оратів відбувся патріотичний захід.
20 Січня, 2024 р., 11:32
Бої за аеропорт тривали з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. Українські воїни 242 дні боронили цей стратегічний об’єкт. Із 18 до 21 січня 2015 року внаслідок підриву окупантами термінала Донецького аеропорту загинуло 58 "кіборгів". Командуванням було прийнято рішення вивести українських захисників із нового терміналу, що був повністю зруйнований і непридатний для оборони.
19 Січня, 2024 р., 11:46
16 січня відбулася щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та управлінь, старостами селищної ради. Виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова наголосила на звітуванні усіх підрозділів і виконавчих органів про результати діяльності за підсумками 2023 року та визначення основних пріоритетів і напрямків роботи у поточному році для забезпечення вирішення питань життєдіяльності громади, особливо в умовах воєнного стану.
19 Січня, 2024 р., 08:48
З  1 січня 2024-го року розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах,  закладах фахової передвищої військової освіти та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти.
17 Січня, 2024 р., 11:54
Сьогодні, 17 січня,  Оратівська селищна територіальна громада зустрічає «На щиті» свого Героя – ЛИСАКА Юрія Дмитровича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь