Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

29 Січня, 2024 р., 08:11
29 січня 1918 року битва під Крутами на Чернігівщині, за 130 кілометрів на північний схід від Києва,  під час наступу на Київ військ більшовиків стала легендарною. Вона стала  символом патріотизму і самопожертви молоді в боротьбі за Українську Незалежність. Молоді хлопці – учні Київської юнацької військової школи імені Богдана Хмельницького та Помічного студентського куреня Січових стрільців без бойового досвіду власною жертвою  призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України. Це дало можливість евакуювати уряд Української Народної Республіки і продовжити переговори з країнами Четверного союзу (Німеччиною, Австро-Угорщиною, Туреччиною, Болгарією), які завершилися підписанням Брестського миру. Важливо було, аби на той момент українська столиця перебувала під контролем Центральної Ради.
26 Січня, 2024 р., 15:44
Шановні депутати селищної ради,   керівники підприємств, установ та організацій, начальники відділів Оратівської селищної ради!  До завершення   кампанії  декларування за 2021 та 2022 роки залишається  5 днів.  Суб’єктам декларування щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік — до 31 березня 2024 року включно.  Обов’язок декларування також покладено і на членів лікарських комісій, комісій по реорганізації  юридичних осіб публічного права.  Часу залишилось мало.
26 Січня, 2024 р., 13:29
За 2023 рік обсяг доходів загального фонду бюджету Оратівської селищної територіальної  громади за рахунок усіх джерел склав 216973,2 тис грн,  що  становить  103,6% до уточнених річних призначень.
26 Січня, 2024 р., 13:25
У 2023 році виконавчі органи, комунальні підприємства, організації, заклади та установи  селищної ради  здійснювали заходи щодо надання адміністративних, соціальних та інших послуг, виконання селищних, регіональних програм, реалізації проєктів розвитку.
26 Січня, 2024 р., 10:33
Поліцейські офіцери громади Жулінський В. М. та Шевчук В. Д. Вінницького районного управління поліції Головного управління у Вінницькій області, старший дільничий офіцер поліції Мацієвський А.В. та дільничий офіцер поліції Полщученко В.В. СПД №1 відділення поліцї №3 Вінницького РУП ГУ НП у Вінницькій області  прозвітували перед членами виконавчого комітету про свою роботу за 2023 рік щодо забезпечення законності та правопорядку на території населених пунктів Оратівської територіальної громади. Зокрема,  доповіли про роботу з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю: профілактичні заходи з громадянами, патрулювання вулиць, співпраця зі Службою у справах дітей сільської ради, допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах, робота з особами, які вчиняють домашнє насилля, а також неповнолітніми правопорушниками вчинення в в сфері БДР.
26 Січня, 2024 р., 10:22
25 січня поточного року на черговому засіданні виконавчого комітету Оратівської селищної ради враховуючи важливість і актуальність спочатку розглянули підсумки економічного та соціального розвитку селищної територіальної громади за минулий рік, визначили основні напрямки роботи і завдання на 2024 рік. Інформував Микола Янковий, начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності.
26 Січня, 2024 р., 10:12
23 січня поточного року на нараді за участю керівників комунальних підприємств, начальників відділів та управлінь селищної ради, старост  обговорили нагальні питання життєдіяльності і проблеми у громаді, окреслили шляхи вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь