Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

20 Грудня, 2023 р., 10:02
Страшна звістка болем втрати і горя огорнула Оратівську територіальну громаду. Герой Оратівського краю Романенко Олександр Вікторович повертається «На щиті»  в село Чагів, малу батьківщину його батьків Валентини Миколаївни і Віктора Олександровича.
19 Грудня, 2023 р., 13:17
Вся Оратівська громада обурена небаченим досі і непідвладним людській свідомості вандалізмом. 18 грудня на кладовищі села Новоживотів зловмисником було здійснено наругу над портретами Героїв-захисників, які віддали життя за кожного з нас. Вони полягли на полі бою з ворогом, що зазіхнув на нашу землю. І якийсь негідник осмілився не лише осквернити своєю присутністю святе місце, де спочивають воїни Небесного війська і могили їх рясно окроплені гіркими сльозами згорьованих матерів, вдів, сиріт, а по-варварськи потривожити їх спокій. Були зірвані і побиті рамки портретів, понівечені, і розкидані світлини.
19 Грудня, 2023 р., 08:13
15 грудня цього року відбулося пленарне засідання 53 чергової сесії селищної ради 8 скликання за участі 21 депутата. За пропозицією виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової присутні хвилиною мовчання вшанували загиблого військовослужбовця Шарандака Сергія Олеговича з Балабанівки, який повернувся у рідну громаду «На щиті».
16 Грудня, 2023 р., 17:14
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!!
14 Грудня, 2023 р., 15:49
Оратівська громада оплакує знову важку втрату нашого Героя – ШАРАНДАКА Сергія Олеговича, 1993 року народження, із села Балабанівка.
14 Грудня, 2023 р., 15:00
14 грудня з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції в Оратівській селищній територіальній громаді відбулося покладання квітів до пам’ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи у селищі.
13 Грудня, 2023 р., 15:01
Оратівська селищна рада інформує про виконанння ремонтних робіт по наступних відрізках доріг комунальної власності:
07 Грудня, 2023 р., 09:47
Започаткований 2019 року, щоб об’єднати жінок України задля збереження національних традицій. Завдяки діаспорі свято одразу набуло статусу всесвітнього.
07 Грудня, 2023 р., 09:30
На пленарному засіданні позачергової 52 сесії 8 скликання першим питанням порядку денного, враховуючи пропозицію виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, результати громадських обговорень та висновки постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики і регламенту, затвердили на посади старост селищної ради: у Балабанівському старостинському округі – Панчука Миколу Григоровича, у Новоживотівському – Тукача Віталія Петровича, в Оратівському – Сігнаєвську Ларису Миколаївну, у Рожичнянському – Матвіяшин Валентину Вікторівну, у Скоморошківському – Мартинюка Олександра Миколайовича, у Чагівському – Власенко Галину Петрівну. Також внесли зміни у структуру та  штатну чисельність апарату та виконавчих органів Оратівської селищної ради, а саме: з 05.12.2023 введено посади головних спеціалістів у населених пунктах територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь