Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

07 Грудня, 2023 р., 09:26
Головуюча пленарного засідання 52 сесії селищної ради 8 скликання Леся Ларіонова проінформувала депутатів про неналежне виконання рішень 2 сесії селищної ради 8 скликання від 12.12.2020 року про реорганізацію сільських рад колишнього Оратівського району шляхом приєднання до Оратівської селищної ради. Відповідно до рішень, утворено комісії з реорганізації, очолюваних селищною головою Лошак Г.В. і затверджено відповідні заходи з терміном виконання по квітень 2021 року.
07 Грудня, 2023 р., 09:20
На пленарному засідання 52 позачергової сесії селищної ради 8 скликання виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова щиро привітала зі святом усіх, чия трудова чи громадська діяльність пов’язана з органами місцевого самоврядування.  Вона відзначила, що День місцевого самоврядування об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі. Разом з тим, це свято українських громад, бо саме громада була в Україні особливою формою соціальної самоорганізації. Саме громадський, а не державний устрій був невіддільною рисою українського народу.
07 Грудня, 2023 р., 08:16
Шановні представники місцевого самоврядування
06 Грудня, 2023 р., 08:13
Українська армія відродилася в умовах неоголошеної війни і стала однією з найбільш навчених і професійно підготовлених армій у світі, з бойовим досвідом, загартованим протягом дев’яти років війни в Україні. Наші доблесні воїни показали усьому світові небачену досі мужність і звитягу.
05 Грудня, 2023 р., 09:48
 5 грудня Україна і світ відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день  засновано у 1985 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. У 2014 році революція Гідності дала новий поштовх волонтерському рухові в Україні.  Величезних зусиль докладають волонтери сьогодні у війні з російським окупантом. За тисячами військових на фронті стоїть армія волонтерів, яка допомагає у забезпеченні бійців практично всім: починаючи зі шкарпеток і закінчуючи тепловізорами. Саме завдяки українським волонтерам – їхній шляхетній жертовності, активній громадянській позиції та фанатичній відданості справі – Україна вистояла і наближає перемогу.
04 Грудня, 2023 р., 13:16
 Проведення святкових заходів на тлі повномасштабної війни, коли українці ведуть виснажливу боротьбу за свободу держави, сьогодні недоречне. У багатьох містах і селищах відмовляються від встановлення святкових ялинок, вважаючи за краще спрямувати кошти на допомогу захисникам, які мужньо виборюють світле майбутнє наших дітей. Натомість встановлюють інші різдвяно-новорічні декорації, які не потребують великих фінансових затрат.
01 Грудня, 2023 р., 15:06
Відзначаючи щорічно 3 грудня Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями маємо нагоду нагадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Це свідчить про рівень цивілізованості нашого суспільства.
01 Грудня, 2023 р., 14:43
Згідно з вимогами чинного законодавства 4 жовтня цього року рішенням 47 сесії селищної ради 8 скликання на території громади утворено шість старостинських округів. Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на 49 сесії селищної ради 8 скликання депутати одностайно затвердили Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости селищної ради.
28 Листопада, 2023 р., 09:00
 23 листопада, по завершенню сесійного засідання, мама загиблого Героя  із села Оратів Лілія Шершун із незагойною раною материнського болю за втратою сина Сергія Літвінка звернулася до депутатів селищної ради. Пережити біль втрати їй допомагає активна життєва позиція. Зокрема, вона відвідала із допомогою стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування у Фронтівці. Допомагати стареньким самотнім людям прагнув її син.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь