Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

23 Серпня, 2023 р., 16:33
Шановні земляки! Вітаю із 32-ою річницею Незалежності України! Україна — країна сильних, сміливих і незламних людей. Про це тепер знає увесь світ!
22 Серпня, 2023 р., 15:42
На розгляд комісії виносилось питання про виявлення Регіональним офісом водних ресурсів річки Рось передумов до надзвичайної ситуації, пов’язаної  із незадовільним технічним станом гідротехнічних споруд на водних об’єктах Новоживотівського водосховища та ставу у с. Якимівка, що знаходяться на ділянці автомобільної дороги Р-17 у адміністративних межах Оратівської територіальної громади.
22 Серпня, 2023 р., 10:27
Перший заступник Начальника обласної військової адміністрації Наталя Заболотна, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, разом з народною депутаткою Іриною Борзовою передали для 63 територіальних громад області 386 Wi-Fi роутерів. З них 14 отримала очільниця Оратівської територіальної громади Леся Ларіонова для навчальних закладів своєї громади.
22 Серпня, 2023 р., 10:24
14 серпня в приміщенні Вінницької обласної військової адміністрації відбулась зустріч представників Національної служби здоров’я України з головами територіальних громади – представниками власників закладів охорони здоров’я Вінницької області. У цій зустрічі взяла участь виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова.
21 Серпня, 2023 р., 16:01
Вінницьке РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області звертається до  мешканців та гостів смт Оратів з застереженням дбати про власну безпеку під час відзначення Дня Незалежності України. Пам’ятайте, небезпека може виникнути на кожному кроці!  
17 Серпня, 2023 р., 14:13
Із впровадженням пересувних відділень поштового зв’язку з 1 грудня минулого року у населених пунктах забезпечення поштовими послугами населення помітно погіршилося. Це стало проблемою майже кожного села громади, оскільки бригада пересувного відділення поштового зв’язку надто мало часу працює у населеному пункті і не здійснює доставку кореспонденцій до кожного двору, як це робили листоноші. Це дуже незручно, особливо для людей старшого віку.
17 Серпня, 2023 р., 10:44
!‼️Кроки до додаткового захисту прав мешканців ТОТ та  зон бойових дій: деталі
16 Серпня, 2023 р., 16:33
16 серпня виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова і перший заступник селищного голови Ігор Барський відвідали Оратівську лікарню планового лікування. Відповідно до рішень 44 позачергової сесії селищної ради подякували Олександру Підлеснюку за роботу на посаді директора КНП «Оратівська ЛПЛ» і висловили сподівання, що він надалі як лікар працюватиме на підвищення авторитету лікарні. Також колективу представили новопризначеного директора - Тетяну Пашківську-Белелю. Побажали успіху у виконанні покладених на керівника обов’язків, у  вирішенні усіх питань роботи лікарні, адже вона має працювати як єдиний організм.
16 Серпня, 2023 р., 16:31
15 серпня цього року відбулося позачергове пленарне засідання 44 сесії 8 скликання Оратівської селищної ради. Виконуюча обов’язки Оратівського селищного голови, секретар селищної ради Леся Ларіонова скликала позачергове засідання для невідкладного розгляду питання про керівника комунального некомерційного підприємства «Оратівська лікарня планового лікування», оскільки надійшла заява від директора Підлеснюка О.П. про дострокове припинення контракту.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь