Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

17 Травня, 2023 р., 10:09
   В рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми та проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області» 16 травня 2023 року в приміщенні Оратівської селищної ради відбулася робоча зустріч з представниками Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії», Вінницької районної військової адміністрації та членами Міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Оратівської селищної ради.
17 Травня, 2023 р., 10:00
У Оратівську громаду знову надійшла трагічна звістка про втрату нашого Захисника  Ємелькіна Олександра Володимировича, який загинув  у Херсонському напрямку.
16 Травня, 2023 р., 11:27
У Міністерстві охорони здоров’я України повідомляють, що хірургічні операції у всіх медзакладах, які мають відповідний договір із НСЗУ, незалежно від місця реєстрації пацієнта –  безкоштовні.
11 Травня, 2023 р., 13:48
9  травня Кабінет Міністрів прийняв постанову, якою запровадив механізм “гроші ходять за дитиною” при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.
10 Травня, 2023 р., 13:57
Як повідомили у Міністерстві охорони здоров'я України, наразі вже розроблено сайт, де зібрана вичерпна інформація щодо чинних процедур.
10 Травня, 2023 р., 09:35
«Україна – це Рай» - саме так любив говорити наш воїн Пушкар Олександр з Оратова, який поліг у боях за Україну на Бахмутському напрямі.
09 Травня, 2023 р., 08:39
Через перебування у полоні емоційний стан і поведінка людини можуть змінитися. Тож звільнені з полону потребують особливої підтримки рідних, близьких і друзів, щоб повернутися до звичного життя.
09 Травня, 2023 р., 08:33
Для забезпечення права потерпілих від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на соціальні послуги з догляду  і медичні послуги в межах Програми медичних гарантій, 28 квітня Уряд прийняв відповідну постанову, розроблену Міністерством соціальної політики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь