Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

13 Травня, 2022 р., 08:28
Кількість користувачів мобільного застосунку "Пенсійний фонд" станом на 12.05.2022 сягнула понад  596 тисяч.Мобільний застосунок "Пенсійний фонд" забезпечує:доступ з мобільних пристроїв до електронних сервісів Пенсійного фонду України;
13 Травня, 2022 р., 08:27
День пам’яті жертв політичних репресій – щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.
13 Травня, 2022 р., 08:26
Україна та Польща домовилися про спрощення контрольних процедур для імпорту та експорту аграрної продукції. Про це заявила перша віцепрем'єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко за результатами перемовин з польським віцепрем’єром Генриком Ковальчиком
12 Травня, 2022 р., 08:54
При виконанні військового завдання, поблизу о. Зміїний, захищаючи Незалежність та суверенітет України загинув наш земляк – Ільчук Василь Васильович.
11 Травня, 2022 р., 10:53
Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку
11 Травня, 2022 р., 10:22
Кабінет Міністрів України спростив процедуру навчання та отримання посвідчення водія у Сервісних центрах МВС. Це відбулось на засіданні Уряду 10 травня. КМУ прийняв постанову «Про навчання водіїв та державну реєстрацію транспортних засобів у період дії воєнного стану в Україні».
11 Травня, 2022 р., 10:16
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Координаційним штабом з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану рішення, яке забезпечує під час воєнного стану безпеку дітей, влаштованих під патронат, та дітей, які в період воєнних дій залишились без батьківського піклування і потребують захисту та забезпечення права на догляд, виховання в безпечному та сприятливому сімейному середовищі.
11 Травня, 2022 р., 09:54
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 11.05 орієнтовно склали
11 Травня, 2022 р., 08:26
Минулого тижня Мінцифра запустила послугу на порталі Дія — Компенсація за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Зібрали найпоширеніші питання, які ви ставите в соцмережах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь