Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

25 Травня, 2020 р., 14:05
           Як уже зазначалося раніше, з метою запобігання поширенню COVID-19 серед населення працівники Оратівської селищної ради та її комунальних установ підтримали ініціативу селищного голови І.Барського і передали свій одноденний заробіток на придбання обладнання для локалізації та ліквідації спалахів коронавірусної хвороби та вкрай необхідних на даний час засобів індивідуального захисту для медиків, поліції та рятувальників.          А 25 травня Оратівському районному центру первинної медико-санітарної допомоги від працівників Оратівського закладу дошкільної освіти ясла-садок «Сонечко», загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів, Оратівської   дитячої музичної школи передано 100  фільтруючих респіраторів, 1000 пар одноразових нітрилових рукавиць, 5 захисних багаторазових комбінезонів, 57 одноразових халатів, 10 штук захисних окулярів, а також одноразові бахіли та шапочки. Ці захисні медичні засоби на загальну суму 21290 грн.  передали представники вище вказаних закладів Штабська Т.А., Гнідунець Л.І., Турченюк Л.В.
25 Травня, 2020 р., 11:07
Як завжди, у весняні дні  проводяться заходи з благоустрою. Працівниками установ сіл Рожична та Оратівка Рожичнянського старостинського округу Оратівської ОТГ проведено прибирання та висаджено квіти на прилеглих територіях дитячого садка, будинків культури, фельдшерських пунктів та біля пам’ятників.
22 Травня, 2020 р., 17:20
Шановні жителі Оратівської ОТГ!
22 Травня, 2020 р., 11:49
Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Відповідні зміни до календарного плану підготовки та проведення ЗНО оприлюднено на сайті МОН.
21 Травня, 2020 р., 16:27
Традиційно, як і багато років поспіль, у третій четвер травня працівники Оратівської селищної ради приходять на роботу у вишиванках.  Таки чином ми відзначаємо одне із найбільш самобутніх свят, присвячене розквіту української культури та українських традицій. Ми разом із іншими Українцями та Друзями України  демонструємо свою єдність, свою ідентичність, свою повагу до культурної спадщини нашого народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь