Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

20 Травня, 2020 р., 15:26
1. Якщо Ви реалізуєте товари, які мають істотну соціальну значущість або відносяться до товарів протиепідемічного призначення (переліки таких товарів визначені постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №341) та плануєте збільшити роздрібні ціни на 5 і більше відсотків, Ви зобов’язанні задекларувати зміну цін:
20 Травня, 2020 р., 14:27
В час карантину, за даними національної "гарячої лінії" з попередження насильства,  кількість звернень збільшилася майже вдвічі. 86,6% становлять звернення від жінок. Розповсюдивши цю інформацією, ми надаємо допомогу тим, хто її потребує. Постер виготовлено в рамках проекту ПАКТ Україна "Жінки України: залучені, спроможні, незламні" за фінансової підтримки Посольства Канади. Також за сприяння нашої організації Ви можете отримати наліпки для розповсюдження в громадських місцях "Дотримуйся дистанції 2 метри!". Деталі тут.    З повагою, Христина Орлова,  виконавча директорка ВОПО "Джерело надії" 098-306-97-56 063-744-00-21 050-027-63-45
19 Травня, 2020 р., 11:25
18 травня в Україні вшановують пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народу, а також відзначають його як День боротьби за права кримськотатарського народу.
19 Травня, 2020 р., 09:39
          Щороку в Україні відзначається Міжнародний день Музеїв.В Угарівському сільському клубі ось уже 5 років як був заснований краєзнавча світлиця.В музейній колекції зібрано понад 400 експонатів.Це скарбничка яка доступна усім відвідувачам.Відвідувачі в захопленні від численної кількості рушників, різноманітні тної вишивки,тканних сорочок,українських костюмів.У скрині багато вишитих речей,солом'яник в якому зберігали зерно , картини-це витвори наших сільських майстринь.Жителі нашої громади із задоволенням приносять свої старовинні речі, щоб було збережено для прийдешніх поколінь.І від себе особисто я щиро бажаю нашому сільському музею ,а також всім музейним працівникам вдалих пошуків,цікавих знахідок, творчої енергії, непохитної віри у себе і у світле майбутнє України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь