Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

28 Квітня, 2020 р., 14:18
                  15 квітня 2020 року стартував проект «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільсьгосппідприємств, покликаний допомоги їм знайти своїх покупців, які у свою свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти. Ініціатори проекту – громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.
28 Квітня, 2020 р., 13:48
             Сьогодні, у період коронавірусу, активно діє спеціальний фонд  "СтопВірус», який створений в межах Вінницького фонду громади “Подільська громада” за ініціативи Володимира Гройсмана (колишнього міського голови та прем’єр-міністра). Ініціативу підтримали міський голова Сергій Моргунов та керівник Внницької ОДА Владислав Скальський.
24 Квітня, 2020 р., 15:46
Сьогодні Оратівську ОТГ з робочим візитом відвідав голова Вінницької ОДА Скальський В. В. 
24 Квітня, 2020 р., 13:19
Сьогодні працівникам  Оратівського відділення поліції Гайсинського ВП  ГУНП у Вінницькій області передано 7 захисних костюмів 3 класу багаторазового використання на суму 5710 грн. Захисні костюми  придбані за кошти працівників Оратівської селищної ради, які долучилися до благодійної акції та добровільно  передали свій одноденний заробіток на придбання засобів індивідуального захисту для медиків, поліції та рятувальників.
23 Квітня, 2020 р., 15:24
Комунальним підприємством «Оратівкомунсервіс» проводятся роботи по санітарному очищенню та прибиранню об’єктів благоустрою,  озелененню  території населених пунктів Оратівської ОТГ, зокрема селища Оратів.
23 Квітня, 2020 р., 13:50
22 квітня медики Оратівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, Оратівського відділення екстреної медичної допомоги, Оратівської  центральної районної лікарні, отримали допомогу від Вінницького благодійного спецфонду «СтопВірус». Зокрема установи отримали засоби для дезінфекції, захисні костюми, щитки для обличчя, 2000 медичних масок, високі бахіли, комплекти постільної білизни  та респіратори третього рівня захисту.
23 Квітня, 2020 р., 08:27
Минув Великдень, який проходив в умовах карантину, але переконаний що комфортно та у затишку. Майже уся громада прислухалась до прохань залишатись вдома та не наражати себе та своїх рідних на небезпеку.  За ці комфортність та затишок ми всі завдячуємо тим людям, роботу яких ми бачимо щодня і так до неї звикли, що вже, можливо, переважна більшість її не помічають. Тому, від імені громади висловлюю вдячність  працівникам комунального підприємства «Оратівкомунсервіс», які  навіть у вихідні дні  слідкували за чистотою у селищі, доглядали висадженні квіти та інші декоративні   рослини. Особливо хочу відзначити працівників приватного підприємства «Газводбудсервіс», які у святковий день ліквідовували аварійну ситуацію з постачанням води. Працівники цих підприємств, їх керівники – Панасюк Н.С. та Карнаух П.Є. не зважали на свої вихідні дні заради нашого із вами комфорту. Подяка вам усім від громади.
21 Квітня, 2020 р., 16:17
З метою запобігання поширенню COVID-19 серед населення працівники Оратівської селищної ради та її комунальних установ, а саме: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів, закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко», дитячої музичної школи, Будинку дитячої творчості, дитячо-юнацької спортивної школи, селищного будинку культури, публічної бібліотеки Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, підтримали ініціативу селищного голови І.Барського і передали свій одноденний заробіток на придбання обладнання для локалізації та ліквідації спалахів  коронавірусної хвороби та вкрай необхідних на даний час засобів індивідуального захисту для медиків, поліції та рятувальників.
17 Квітня, 2020 р., 14:24
Шановні жителі та гості Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь