Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

17 Квітня, 2020 р., 14:17
Під час карантину директором та викладачами дитячої музичної школи було вирішено проводити уроки онлайн. Усі викладачі школи, не дивлячись на свій вік ( від 25 до 70 років) ,працюють онлайн і це чудово. На жаль, не всі учні виходять на зв’язок, через не досить  якісний Інтернет у селах, але з вихованцями у яких немає можливості приєднатися до онлайн - конференцій викладачі працюють в телефонному режимі. Уроки проводяться систематично, згідно складених розкладів, про що  викладачі щотижнево звітують директору школи.
17 Квітня, 2020 р., 14:01
На адресу селищного голови Ігоря  Барського надійшла Великодня вітальна листівка від генерала-лейтенанта Сергія Корнійчука, начальника Генерального штабу Збройних Сил України.  Дуже приємно, що Сергій Петрович не забуває Оратівщину, адже тут пройшли його дитячі та юнацькі роки, тут проживають його батьки. 
17 Квітня, 2020 р., 12:00
     17 квітня родиною Надії Василівни та Олександра Петровича Шевчуків, їхнього сина Сергія Олександровича, які проживають у смт Оратів, передано апарат штучної вентиляції легенів у Оратівську центральну районну лікарню.    
17 Квітня, 2020 р., 11:07
Нині призупинено навчально-виховний процес в Оратівській ДЮСШ. Також перенесені на пізніший термін спортивні змагання у зв’язку карантинними заходами.
17 Квітня, 2020 р., 09:00
Шановні працівники 25-ої Державної пожежно-охоронної  частини!
16 Квітня, 2020 р., 09:59
У центрі селища Оратів працівники 25 Державної пожежно-рятувальної частини систематично здійснюють заходи з дезінфекції місць загального користування найбільшого скупчення людей. Під час дезінфекції розпилюється спеціальний знезаражувальний засіб, який цілком безпечний для людей.
15 Квітня, 2020 р., 13:16
Депутати Оратівської селищної ради з метою підготовки до можливих спалахів епідемії  негайно прореагували на проблемні питання.   Тому на позачерговій 36 сесії  було прийнято рішення про передачу субвенції до районного бюджету у сумі 100,0 тис.грн., зокрема – 50,0 тис.грн. на придбання засобів індивідуального  захисту, лікарських засобів та виробів медичного призначення для КНП «Оратівська центральна районна лікарня» та 50,0 тис.грн. для створення резерву засобів медичного призначення та лікарських засобів для невідкладної терапії у КНП «Оратівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».
12 Квітня, 2020 р., 09:33
Шановні жителі Оратівської селищної об'єднаної громади! Цієї світлої  Вербної неділі разом у наші домівки входять мир та Божа благодать. У цей день людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням.   Нехай у вашому житті завжди буде світло духовності та святої чистоти разом з надією на розквіт нашої рідної України .   З Вербною неділею вас – прекрасним весняним святом! Бажаю вам натхнення, сил і енергії для нових звершень та перемог! Щастя, здоров'я та сімейного затишку!  
12 Квітня, 2020 р., 09:28
Шановні жителі Оратівської об'єднаної громади - християни західного обряду! 
10 Квітня, 2020 р., 15:13
Сьогодні народний депутат України Олег Мейдич спільно з представниками компанії МХП та благодійного фонду «МХП – громаді» передали Оратівській центральній районній лікарні та районному центру первинної медико-санітарної допомоги засоби захисту від коронавірусу, а саме халати хірургічні (30 шт.), комплект одягу епідеміологічного (60 шт), бахіли високі (30 шт), маски распіратори Днепр-2 (300 шт). ефір скін-дезу (50 шт) та миючих засобів СМ-16 (60л) . Загалом компанія МХП виділила 15 мільйонів гривень на допомогу медичним закладам Вінниччини в боротьбі з пандемією небезпечного коронавірусу COVID-19. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь