Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

15 Травня, 2020 р., 11:35
Шановні жителі Оратівської ОТГ!
15 Травня, 2020 р., 10:14
Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу"
15 Травня, 2020 р., 08:56
Шановна громадо! Прийміть щирі та сердечні вітання з Міжнародним днем сім’ї!                      Ніхто не стане заперечувати істину, що сім’я завше була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Безумовно, людині дуже важко існувати без сім’ї. Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому сім’я в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас. Тож зичимо кожній сім’ї нашої громади міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!
14 Травня, 2020 р., 09:48
«Чілдрен Кінофест» – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Щорічний фільм-переможець фестивалю визначається шляхом прямого голосування глядачів.
12 Травня, 2020 р., 14:11
https://www.youtube.com/watch…
12 Травня, 2020 р., 10:15
Жінка і війна… Про це не можна говорити без хвилювання. Мати, любляча дружина, турботлива сестра чи кохана – вона нарівні з чоловіком рішуче і відважно стала на захист Батьківщини в грізні роки воєнного лихоліття. Тому саме у 75 річницю Перемоги над нацизмом, ми онуки, правнуки та пра-пра внуки Солдатів-Героїв, села Рожични вшанували пам'ять воїнів - захисників та жінок війни. Жінки, вони були надійним тилом тут у своєму селі. Нам хочеться щоб кожна ця історія, зворушила серце, хоч на хвилинку дала змогу пережити та розділити біль втрати, щоб допомогла кожному, хто хоче, але в зв'язку з сьогоднішньою ситуацією в країні не має змоги, відвідати нашу Алею Слави, хай дистанційно, але головне щоб від душі. З ПЕРЕМОГОЮ ВАС ДРУЗІ!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь