Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

20 Вересня, 2023 р., 09:52
«Обирайте післяплату» - це основна порада поліції для тих, хто купує товари в мережі Інтернет.
19 Вересня, 2023 р., 15:52
З початку року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала майже 15 тис. заявок за номером 104. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Зокрема, отруєння чадним газом, пожежі та інші аварійні ситуації. Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.
19 Вересня, 2023 р., 11:44
З 1 липня 2023 року в Україні почав діяти проєкт "Помічник ветерана". Пілотний проєкт стартував у чотирьох областях — Миколаївській, Вінницькій, Дніпропетровській та Львівській.
13 Вересня, 2023 р., 11:30
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України на виконання пункту 17 протоколу наради від 07.07.2023 під головуванням Прем’єр - міністра України Шмигаля Д. А. щодо залучення будівельних компаній/фахівців для виконання робіт з відновлення пошкоджених/зруйнованих об’єктів нерухомого майна житлового призначення внаслідок підриву греблі Каховської гідроелектростанції в результаті збройної агресії російської федерації, а також необхідності подати інформацію щодо компаній, які можуть за запитом осіб, що отримали від держави компенсацію за пошкоджене/ зруйноване житло, виконувати відповідні види будівельних робіт за прямими договорами, у тому числі шляхом створення відповідної цифрової платформи, надісланого листом Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 № 21570/0/1-23, в межах компетенції повідомляє.
12 Вересня, 2023 р., 08:24
Статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття українців уперше проходить в онлайн-форматі. Це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Тож українці віком від 15 років зможуть долучитися до опитування в зручний час просто зі смартфона з будь-якої країни світу. 
12 Вересня, 2023 р., 08:07
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь