Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

07 Серпня, 2023 р., 21:00
Навчальний центр підприємництва та інновацій в Україні  Startup Ukraine спільно з Міжнародною організацією з міграції за фінансування Уряду Німеччини за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW розпочинає безкоштовну навчальну програму для підтримки підприємців мікро- та малого бізнесу, а також для тих хто тільки думає про відкриття власної справи на тему: «Як створювати та розвивати бізнес в Україні?».
07 Серпня, 2023 р., 20:55
З метою забезпечення принципів прозорості і відкритості у діяльності Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері, Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav). На каналі оприлюднюються актуальні новини, інфографіка, відео- і фотоматеріали у сферах захисту прав споживачів, торгівлі, товарознавства. 
07 Серпня, 2023 р., 19:54
 Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.
02 Серпня, 2023 р., 11:03
Вчасно передані показання лічильника – це запорука коректних нарахувань за спожитий газ.
27 Липня, 2023 р., 11:42
29.07.2023 року  о 9.00  год. на центральній площі смт Оратів  відбудеться благодійний концерт «Крок до Перемоги»  на підтримку ЗСУ.
27 Липня, 2023 р., 11:39
28.07.2023 року  о 8.30 год. з нагоди Дня Української Державності на центральній площі смт Оратів відбудеться патріотичний захід  «З миром, молитвою і вірою до Перемоги й єдності народу» .
07 Липня, 2023 р., 10:27
Відповідно до спільного наказу Вінницької ОВА та тактичної групи «Вінниця» від 05.07.2023 року №940/4 на території області у липні-вересні поточного року заборонено проведення походів і демонстрацій, масових, релігійних заходів за межами культових споруд.
05 Липня, 2023 р., 09:58
Улітку, коли багато людей працює у полі, порається у садах і на городах, зростає небезпека заразитися збудником правцю. Його спори у грунтах зберігаються протягом багатьох десятиліть.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь