Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

22 Лютого, 2023 р., 15:32
24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це – народна війна за незалежність і суверенітет України, яка триває з 2014 року. Це також війна за цивілізаційний вибір: Україна відстоює свою приналежність до європейської цивілізації і водночас – ті засадничі цінності, права і свободи, що лежать в основі Західного світу. Міністерство молоді та спорту спільно з Українським інститутом національної пам’яті проводить онлайн-лекцію Тема: "УКРАЇНА - ВІЙНА В ЄВРОПІ" Дата: 23 лютого 2023 Час: 12:00 Спікер: Леся Бондарук, кандидат історичних наук, співробітник Українського інституту національної пам'яті Посилання на zoom: https://us02web.zoom.us/j/88282590093?pwd=VVFyb2JEZTQ2ODlNV3FaOGQyQjFGQT0 9 Ще більше лекцій в телеграм-каналі "Єдина Україна" за посиланням: https://t.me/only4ukraine
22 Лютого, 2023 р., 14:32
Оголошено відбір на проект "Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС"
22 Лютого, 2023 р., 13:48
Державна міграційна служба України продовжує активну міжнародну роботу і розширює географію функціонування відокремлених підрозділів ДП «Документ» за кордоном. Зокрема, завдяки плідній співпраці ДМС, МВС та МЗС відтепер українці можуть оформити паспортні документи не лише в Польщі та Туреччині, а й в ще двох країнах Європейського Союзу - Словаччині та Чехії.
17 Лютого, 2023 р., 14:01
Ваучер – це документ, що видається одноразово та дає особі право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
16 Лютого, 2023 р., 16:19
Шановні внутрішньо переміщенні особи Оратівської громади !
15 Лютого, 2023 р., 14:25
Коротка довідка про Міжгалузевий інститут післядипломної освіти  Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»  Основна інформація про категорії громадян, які можуть отримати ваучер для навчання за Програмою Центрів зайнятості  Інформаційний буклет  
09 Лютого, 2023 р., 11:27
Перебуваючи зимової пори на замерзлих водоймах: чи то рибалячи, чи то активно відпочиваючи, – потрібно пам’ятати правила поводження на льоду. Найбільш небезпечна крига – перша та остання: вона ще (або вже) неміцна.
17 Січня, 2023 р., 13:45
Гідрометеорологічні умови на період 17 по 20 січня

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь