Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корисна інформація. Оголошення

17 Травня, 2023 р., 15:15
Шановні жителі громади!  ❗️❕Чудова новина❕❗️ Тепер ви можете скористатися новою послугою одночасного оформлення ID-карти та закордонного паспорта одному із батьків (усиновлювачів) + оформлення закордонного паспорта дитині, яка не досягла 14 років
09 Травня, 2023 р., 15:34
Державна служба України з надзвичайних ситуацій відновила доступ до «Порталу електронних послуг ДСНС» за посиланням https://e- services.dsns.gov.ua. для спрощеної процедури подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі-декларація).
09 Травня, 2023 р., 11:27
 З приходом тепла все більше охочих виїхати за місто на пікнік, сходити в парк, ліс і, звичайно ж, вирушити на дачу. Ну що може бути кращим за свіжість лісового повітря та мальовничі краєвиди природи! Однак у траві і чагарниках нас підстерігає небезпека -  кліщі. Небезпечний не сам укус комахи, а загроза заразитися від нього хворобою Лайма (Лайм-Бореліоз) – найпоширенішим інфекційним захворюванням, яке передають людям кліщі.
09 Травня, 2023 р., 11:25
  Сьогодні наші діти потребують уваги та захисту, як ніколи. Спалах поліомієліту досі не відступив! Тому потрібно зробити все можливе, аби вони не зазнали цієї  страшної  інфекційної хвороби.
09 Травня, 2023 р., 11:11
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації запрошує на навчання.
05 Травня, 2023 р., 09:59
У Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського на факультеті права, публічного управління та адміністрування здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти ступеня вищої освіти магістра за спеціальностями: 281 «Публічне управління та адміністрування», 081 «Право», 073 «Менеджмент в юридичній діяльності».
05 Травня, 2023 р., 09:27
Командування Військово-морського ліцею імені віце- адмірала Володимира Безкоровайного, особовий склад якого в 2014 році передислокувався з Бойовим прапором із міста Севастополь до міста Одеса з метою подальшого виховання майбутніх захисників України, запрошує на навчання насамперед пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців учасників АТО/ООС/російсько-української війни, діти ВПО). Це дасть їм можливість здобути якісну освіту і пов’язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та Інших національних військових формуваннях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь