Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

17 Липня, 2018 р., 13:23
ОГОЛОШЕННЯ
13 Липня, 2018 р., 16:19
В селищі Оратів продовжуються роботи по розбудові центральної площі по вул. Героїв Майдану.  Довгий час земельна ділянка між універмагом та адміністративним приміщенням  районної ради № 2 не використовувалась.  Свого часу її було відведено  під будівництво районного Будинку культури.  На початку 2000-х  років була розроблена проектна-кошторисна документація на його спорудження, однак через відсутність коштів у місцевому бюджеті роботи так і не розпочались. Упродовж багатьох  років поспіль районна державна адміністрація подавала до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проекти щодо будівництва закладу культури із залученням  коштів із державного фонду регіонального розвитку.  Однак, позитивного вирішення цього важливого для громади питання не було. Не відмовляючись від планів спорудження цього об’єкту, селищною радою було прийнято рішення про благоустрій території на цій земельній ділянці. Дещо раніше було проведено вирівнювання території, її планується відвести для проведення масових дозвіллєвих заходів. Тут буде встановлений збірний подіум та проведений благоустрій  території.
21 Червня, 2018 р., 09:55
15 сесія Оратівської селищної ради 8 скликання відбулась 19 червня. До порядку денного було внесено 17 питань тому депутатам довелось добре попрацювати  аби їх прийняти.
21 Червня, 2018 р., 07:38
Учора,  20 червня відбулось чергове засідання робочої групи селищної ради по розробці Стратегії розвитку селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
08 Червня, 2018 р., 16:34
Свято до Дня захисту дітей 08 червня відбулось в смт Оратів. Цього дня на центральній площі Оратова  зібрались делегації   дітвори зі всіх населених пунктів району.  На вул. Героїв Майдану  та прилеглих територіях розмістилась потужна сільськогосподарська техніка. Посидіти у ній і спробувати себе на місці механізаторів охочих вистачало.  І поки одні розглядали трактори, комбайни інші їздили на міні машинках, велосипедах, катались із гірки, стрибали на батуті.  Комусь до вподоби було послухати святковий концерт, комусь – сфотографуватись  разом із мультяшними героями …  Занять вистачало, кому яке до вподоби.
08 Червня, 2018 р., 14:10
Для жителів вул. Гагаріна, що в с. Рожична, цей рік  – знаковий. Не одне покоління її мешканців мріяло про дорогу із твердим покриттям і ось нарешті ці мрії збулися. Вчора, 07 червня будівельники проклали осанні метри  і таким чином завершили роботи із капітального ремонту дорожнього полотна на цій дорозі. Така подія зібрала всіх жителів вулиці, вони зібралися аби подякувати Оратівському селищному голові, будівельникам за роботу і за те, що нарешті вони не будуть залежними від примх погоди. Раніше по цій вулиці, у непогоду могли проїхати лише трактори, що залишали по собі глибокі колії. Про легковий транспорт навіть не приходилось говорити.
07 Червня, 2018 р., 17:18
В Україні впроваджується нова політика щодо  управління відходами. У 2017 році Урядом  України було схвалено Національну стратегію управління відходами до 2030 року. Її метою є створення умов для підвищення стандартів життя населення шляхом впровадження системного підходу до поводження з відходами на державному та регіональному рівні, зменшення обсягів утворення відходів та збільшення обсягу їх переробки та повторного використання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь