Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

26 Грудня, 2017 р., 17:02
У четвер, 21 грудня 2017 року відбулась 10 сесія селищної ради 8 скликання.
09 Грудня, 2017 р., 12:26
Святкові заходи  із нагоди відзначення дня місцевого самоврядування, Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України відбулись у районному Будинку культури смт Оратів.
09 Грудня, 2017 р., 11:22
У п’ятницю, 08 грудня 2017 року, відбулась 9 сесія селищної ради 8 скликання.  Відкривши її Оратівський селищний голова Ігор Барський привітав усіх присутніх із святами, що відзначались на цьому тижні – це Міжнародний день волонтера (5 грудня), День Збройних сил України (6 грудня), День місцевого самоврядування (7 грудня) та 38-ою річницею із дня утворення Оратівського району (7 грудня).
05 Грудня, 2017 р., 10:32
На велике християнське свято – введення в Храм Пресвятої Богородиці була звершена перша Божественна Літургія у храмі Св. вмч. Димитрія Солунського с. Угарове.
04 Грудня, 2017 р., 17:12
Цей об’єкт стане важливим не лише для  Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, але і для району в цілому.  Мова йде про міні-футбольний майданчик  зі штучним покриттям. Його будівництво вже розпочалось на центральному стадіоні селища Оратів.
28 Листопада, 2017 р., 17:39
26 листопада, в день пам’яті свт. Іоана, архієп. Константинопольського, Золотоустого, Високопреосвященний Михаїл, архієпископ Вінницький і Брацлавський, звершив чин освячення храму на честь Св. вмч. Димитрія Солунського та очолив Божественну Літургію
28 Листопада, 2017 р., 16:39
24 листопада 2017 року, у селищі відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодоморів. Трудові колективи підприємств, організацій та установ райцентру, учнівська молодь, громадські організації провели піший хід із центру селища до пам’ятного хреста жертвам голодомору.  
24 Листопада, 2017 р., 08:18
Навчання зі стратегічного планування проведено для працівників селищної ради та активу громади. На запрошення Оратівського селищного голови радник з регіонального розвитку Вінницького підрозділу  установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Юрій Войціцький ознайомив учасників семінару із структурою Стратегії розвитку та кращими практиками її написання. У ході презентації було наголошено, що Стратегія розвитку є дуже важливим документом для територіальної громади, вона дає бачення перспектив розвитку на середньо та довгостроковий період. Виступаючий в деталях та  на  конкретних прикладах зупинився на стратегічному аналізі, моделюванні сценаріїв розвитку, визначені пріоритетів, формуванні стратегічних програм.
24 Листопада, 2017 р., 07:10
У вівторок, 21 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.  На його розгляд  було винесено ряд важливих питань. У першу чергу було прийнято декілька  рішень, що стосувалися організації на території громади цивільного захисту.
23 Листопада, 2017 р., 09:00
Якщо у попередніх роках  на зміцнення матеріально-технічної бази комунального підприємства «Оратівкомунсервіс» виділялись незначні кошти то в цьому році ситуація змінилась кардинально. У січні, на першій сесії селищної ради 8 скликання депутати затвердили програму  благоустрою населених пунктів Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 рік. Основним її завданням є здійснення комплексу заходів спрямованих на утримання у належному санітарному стані підконтрольних раді територій, створення для населення належних умов проживання в населених пунктах. А як цього досягти не маючи технічних засобів?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь