Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

11 Травня, 2017 р., 11:18
05 травня 2017 року, в районному Будинку культури відбулися громадські слухання з проводу  розробки Детального плану забудови земельної ділянки під будівництво автозаправної станції в смт Оратів.  Такий об’єкт планується побудувати по вул. Подільській  (на виїзді із смт Оратів з правої  сторони в напрямку м. Київ). Рішення із цього питання приймалося на загальних зборах громадян селища, що відбулися  31 березня поточного року.
10 Травня, 2017 р., 09:47
Найтяжче випробування для людини - це війна. Вона принесла горе, біль, страждання для  народу, руїни та розруху для країни.        
05 Травня, 2017 р., 11:33
Наприкінці минулого року, на замовлення Оратівської селищної ради,  шляховиками був здійснений капітальний ремонт ділянки дороги державного значення Р-17 «Біла Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне», що пролягає по вул. Подільська в селищі Оратів. Фінансування здійснювалось із державного бюджету. Через несприятливі погодні умови роботи по облаштуванню тротуарів обабіч дороги прийшлось перенести на 2017 рік. І от у квітні   такі роботи  розпочались. 
03 Травня, 2017 р., 10:05
  На своє чергове засідання виконавчий комітет селищної ради зібрався 27 квітня 2017 року. На його розгляд винесено ряд важливих питань життєдіяльності об’єднаної територіальної громади. Першочергово було розглянуто питання щодо підсумків роботи об’єднаної територіальної громади за підсумками першого кварталу цього року. У звіті заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Янкового М. Г. зазначалося, що на території селищної ради здійснювались заходи спрямовані на комплексний соціально-економічний розвиток населених пунктів, виконання рішення 1 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання від 12 січня  2017 року «Про Програму економічного і соціального розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади».
28 Квітня, 2017 р., 16:51
Чорнобиль це слово стало синонімом найбільшої техногенної катастрофи в історії людства. Мільйони українців та найближчих наших сусідів постраждали від її наслідків. Тоді, у квітні 1986 року, якби не самопожертва тисяч пожежників, військових, цивільних вона мала б набагато більші масштаби. Саме вони, хто ціною власного життя, хто ціною здоров’я рятували світ від «мирного атому», що вийшов із під контролю.
05 Квітня, 2017 р., 10:29
        У минулу п’ятницю, 31 березня 2017 року, у приміщенні районного Будинку культури відбулися збори громадян смт Оратів. На розгляд зібрання винесені найбільш актуальні питання життя громади.
27 Березня, 2017 р., 14:09
Відповідно до розпорядження Оратівського селищного голови І. І. Барського,   24 березня 2017 року в с. Рожична відбулися загальні збори громадян. 
24 Березня, 2017 р., 10:06
Розпорядженням голови обласної Ради від 11 січня 2017 року № 11  оголошено про проведення  чотирнадцятого обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Проекти необхідно було подати до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації до 28 лютого 2017 року.
23 Березня, 2017 р., 10:58
Із настанням сприятливих погодних умов розпочався завершальний етап модернізації  дошкільного навчального закладу «Сонечко» смт Оратів.  У минулому році тут виконано великий об’єм робіт: введено в дію котельню на твердому паливі, повністю замінено застарілу систему опалення, утеплено горищне перекриття, перекрито дах, утеплено зовнішні стіни фасаду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь