Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

10 Травня, 2018 р., 14:40
73 роки минуло з часу Перемоги над фашисткою Німеччиною у роки Другої світової війни. Як і в Європі ми відзначаємо  8 травня – День Пам’яті та Примирення, а 9 травня то особливий день. Особливий день  для ветеранів, учасників, дітей тієї війни. Вони пройшли через такі випробування, що не забуваються, не стираються часом. Велика їм шана і вдячність за Перемогу, за мир, за наше  теперішнє та майбутнє. Ми пам’ятаємо і послідуючі покоління пам’ятатимуть їх подвиг, пам’ятатимуть їх імена, що золотими літерами  викарбувані на пам’ятниках, меморіалах. Але… Але є ще і безіменні могили, одна із них донедавна була в с. Оратівка.
05 Травня, 2018 р., 13:22
Ще декілька днів назад ми інформували громаду про роботи, що ведуться на стадіоні смт Оратів. Тут споруджується міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям.  Дуже потрібний і важливий для громади спортивний об’єкт.  Його розміри 22х42 і він має слугувати для гри в футбол, тренувань, проведення змагань на рівні громади, району чи регіону.  Сучасне штучне трав’яне покриття  дозволяє займатись улюбленим видом спорту для всіх охочих незалежно від пори року чи  погодних умов.
05 Травня, 2018 р., 11:08
У рамках проведення робіт із благоустрою населених пунктів селищної об'єднаної територіальної громади, в Оратові продовжуються роботи щодо огородження кладовища.  Всього буде встановлена огорожа протяжністю 420  погонних метрів, це від пам’ятного знаку жертвам Голодомору і за центральні ворота, вздовж вулиці Героїв Майдану.  Орієнтовно третина роботи вже виконана.
29 Квітня, 2018 р., 15:32
На стадіоні смт Оратів тривають роботи по будівництву міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.  Нині роботи  наближаються до завершення.  Практично закінчено настилання трав’яного покрову, залишилось нанести спеціальний ущільнювач трави, встановити ворота, благоустроїти територію і  ввести об’єкт в експлуатацію. Тоді  всі бажаючі зможуть незалежно від погодних умов  займатися улюбленим видом спорту.  Чекати залишилось недовго.
27 Квітня, 2018 р., 18:07
32 роки минуло  із часу найбільшої техногенної катастрофи в історії людства. Вона сталась в Україні, поблизу міста Прип’ять, 26 квітня 1986 року. Подібні катастрофи на атомних електростанціях, у ХХ і ХХІ століттях, відбувались у різних країнах, однак аварії на Чорнобильській АЕС і досі належить першість за наслідками та потужністю вибуху.
26 Квітня, 2018 р., 16:20
У вівторок, 24 квітня 2018 року відбулась 13 сесія селищної ради 8 скликання. У порядку денному зібрання було 10 питань, всі вони стосувалися важливих напрямків роботи ради та її виконавчих органів. 
13 Квітня, 2018 р., 17:12
                                                        О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь