Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

19 Серпня, 2017 р., 13:19
Чергове, четверте пленарне засідання селищної ради відбулось 10 серпня поточного року. Всього до порядку денного  сесії  ради 8 скликання було внесено 14 питань, по кожному із них прийняті рішення.
07 Серпня, 2017 р., 13:21
На липневому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 26 числа було розглянуто ряд важливих питань. Основним питанням порядку денного було підведення підсумків економічного та соціального розвитку селищної об’єднаної територіальної громади за перше півріччя поточного року.  З цього питання присутніх інформував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради М. Янковий. У його звіті було зазначено, що у січні-червні 2017 року на території селищної об’єднаної територіальної громади вживалися заходи спрямовані на виконання бюджету, програми економічного і соціального розвитку та інших селищних галузевих програм. Завдяки цьому забезпечені умови для зростання соціально-економічного розвитку територій.
02 Серпня, 2017 р., 10:06
Цей захід зібрав більшість мешканців села Угарове. На 50-ти  річний ювілей свого закладу культури  зійшлися, як кажуть, від «старого» до «малого», їх була така кількість, що не всі поміщались у залі.
02 Серпня, 2017 р., 08:31
Оратівською селищною радою 13 липня поточного року було оголошено допорогову закупівлю робіт по капітальному ремонту дороги державного значення Р-17 «Біла Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне» на очікувану вартість закупівлі 1443,2 тис. грн. з ПДВ.
17 Липня, 2017 р., 09:28
Одним із пріоритетних напрямків соціально-економічного розвитку селищної об’єднаної територіальної громади є ремонт доріг і не лише комунального але і державного значення.  Такі роботи проводились у минулому році. Тоді було відремонтовано більше 10 вулиць в смт Оратів, на що  витрачено понад 2 млн. грн. коштів селищного бюджету. Більше 3 млн. грн., а це кошти державного та селищного бюджету, було спрямовано на капітальний ремонт дороги державного значення Р-17 «Біла Церква-Тетіїв-Липовець-Гуменне» на ділянці, що проходить по вулиці Подільська в смт Оратів.
29 Червня, 2017 р., 10:36
Щорічно, Оратівська селищна територіальна громада бере участь у обласних конкурсах проектів розвитку територіальних громад. Мета такої активності – залучення додаткових фінансових ресурсів для розбудови територіальної громади та жителів  для вирішення нагальних проблемних питань. Поспіль декількох останніх років цього вдається досягти. Для прикладу, у минулому році два наших проекти: «Теплий дім – малечі добре в нім»  та «Комплексний підхід до вирішення проблем довкілля» стали переможцями 13 обласного конкурсу.  Реалізуючи перший проект ми спромоглися повністю замінити застарілу та неефективну систему опалення у ДНЗ «Сонечко» смт Оратів. Для цього залучено 395,5 тис. грн. додаткових коштів, із них 70,0 тис. грн. – із фонду обласного конкурсу.
29 Червня, 2017 р., 09:59
27 червня, у приміщенні районного Будинку культури смт Оратів відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції.  Виступаючі, перший заступник голови райдержадміністрації Василь Поліщук, голова районної ради Галина Лошак, Оратівський селищний голова Ігор Барський зазначили, що прийняття Основного документа країни стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина,  Конституція закріпила правові основи незалежності України, її суверенітет і територіальну цілісність, авторитет держави  на міжнародному рівні.
23 Червня, 2017 р., 14:13
Третя сесія селищної ради 8 скликання відбулася 15 червня 2017 року.  На її розгляд були винесені важливі питання, що вимагали свого вирішення.
14 Червня, 2017 р., 20:33
Оратівська селищна об’єднана територіальна громада цьогоріч вже втретє зустрічає у себе високих гостей. Першим, у квітні,  із робочою поїздкою в селищі побував голова Вінницької обласної ради А. Олійник, а вже через місяць голова Вінницької обласної державної адміністрації В. Коровій цікавився роботою об’єднаної територіальної громади.
14 Червня, 2017 р., 19:42
На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради, що відбулося 13 червня поточного року, розглянуто важливі питання життєдіяльності Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь