Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

12 Березня, 2018 р., 08:49
28 лютого 2018 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На його порядок денний винесені ті питання, що найбільше турбують громаду, її представницькі  і виконавчі органи.
09 Березня, 2018 р., 11:31
Цим темам було присвячене друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2020 року, що відбулось 06 березня 2018 року. 
16 Лютого, 2018 р., 16:11
Одинадцята сесія   селищної ради,  що відбулась 15 лютого розглянула ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади.
16 Лютого, 2018 р., 11:51
У середу, 14 лютого відбулись збори (сходка) громадян у с. Рожична. По суті це було перше зібрання Рожичнянської територіальної громади у статусі старостинського округу Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади. Безперечно, що жителям с. Рожична та с. Оратівка, які зібрались у сільському Будинку культури с. Рожична було, що послухати. Більше того за рік, що минув вони на власні очі побачили разючі зміни, що відбулись у соціальному розвитку цих населених пунктів. Ремонт доріг, об’єктів соціально-культурного та освітнього призначення, облаштування вуличного освітлення це далеко не повний перелік зробленого за минулий рік.
14 Лютого, 2018 р., 09:03
У вівторок, 13 лютого 2018 року, відбулось чергове засідання комісії селищної ради з питань розроблення символіки смт Оратів.
06 Лютого, 2018 р., 07:46
Таку думку висловив Народний депутат України Руслан Демчак під час свого перебування в Оратівському районі та  селищній територіальній громаді  01 лютого 2018 року.
25 Січня, 2018 р., 17:23
Перше, у цьому році засідання виконавчого комітету  селищної ради було проведено 18 січня. На його  порядок денний винесено 6 питань. Найбільше часу   було відведено підсумкам роботи за 2017 рік та завданням на 2018.  Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Микола Янковий доповів, що впродовж 2017 року виконавчими органами селищної ради спільно із суб’єктами  підприємницької діяльності  проводилася цілеспрямована робота спрямована на  забезпечення економічного та соціального розвитку  Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади, виконання селищних галузевих програм та бюджету.
29 Грудня, 2017 р., 11:09
Яскравими, барвистими вогнями запалала новорічна ялинка в селищі Оратів.
27 Грудня, 2017 р., 13:09
Наприкінці листопада, у парку культури і відпочинку смт Оратів розпочалось  спорудження нового спортивного майданчика, а вже на сьогодні роботи завершені. Тут збудоване справжнє спортивне містечко для любителів занять фізичною культурою, а особливо для тих хто бажає мати струнку фігуру та сильні м’язи.  Для них встановлено спеціальне обладнання воркаут, а це: рукоходи, бруси, турніки, лавка для пресу, гімнастичні драбини; сучасні тренажери; тенісний стіл.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь