Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

06 Червня, 2018 р., 16:41
Питання архіважливе. Про стан екології і наше життя у цьому екологічному середовищі говорять усі, всі знають як вирішити це питання в глобальному розумінні цього слова – що має зробити держава, що має зробити орган місцевого самоврядування. Однак, мало хто задумується про те, що зробив особисто для того щоб зберегти чистим довкілля, щоб життя  в населених пунктах громади було безпечним та комфортним.
05 Червня, 2018 р., 14:51
Такі роботи тривали, із значними перервами, упродовж шести місяців. Розпочалися вони наприкінці листопада 2017 і завершились у травні 2018 року. Зрозуміло, що взимку ніяких будівельних робіт не проводилось, вони продовжувались у квітні-травні, за сприятливої погоди. Про їх перебіг ми інформували наших читачів на офіційному сайті селищної ради та нашій сторінці в фейсбуці. І ось нарешті всі підготовчі роботи завершені і 08 червня 2018 року відбудеться офіційне відкриття міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям у смт Оратів. На цей день заплановано провести футбольний турнір між командами дитячо-юнацьких спортивних шкіл  м. Немирів, м. Іллінці, смт Турбів та смт Оратів. Початок офіційної частини відкриття о 10.00 годині.
04 Червня, 2018 р., 16:38
На  минулому тижні розпочались роботи на ділянці дороги по вулиці Паркова, а саме, від будинку №115 до перехрестя із вулицею  Соснова. Будівельниками було здійснено вирівнювання  дороги, підготовлено дорожнє корито, укладено щебінь різних фракцій. Сьогодні, 04 червня, на всьому відрізку  дороги, а це 300 погонних метрів,  укладено  гранітну суміш.  Роботи завершені. Ремонт дорожнього полотна на цій ділянці дороги став ще однією ланкою у виконання запланованої  Програми ремонту доріг на території селищної об’єднаної територіальної громади.  Дорога пролягає обабіч мальовничого місця – водойми та лісу.                                                      
29 Травня, 2018 р., 14:09
25  травня 2018 року в Оратівській загальноосвітній школі  пролунав останній дзвоник
19 Травня, 2018 р., 09:21
В селищній об’єднаній територіальній громаді проводяться роботи щодо  капітального ремонту доріг із твердим покриттям. По суті це є реалізація  багатьох селищних програм, що депутати ради прийняли на 2018 рік. Зокрема, це програма соціального та економічного розвитку, програма ремонту доріг комунального значення. Останньою, до речі, передбачено і ремонт частини дороги державного значення Р-17, що пролягає в межах селища міського типу Оратів.
17 Травня, 2018 р., 17:32
 Два серйозні правопорушення, що могли перерости у злочини проти людини, упродовж двох днів травня оперативно розкрили працівники Оратівського відділення Гайсинського відділу ГУНПУ у Вінницькій області.
17 Травня, 2018 р., 10:33
Сьогодні особливий день. Зранку йдучи на роботу можна було побачити по святковому одягнутих у вишиванки людей.  У цей день люди  стали привітнішими. Вони якось по особливому вдивляються одне в одного, більше посміхаються. Це не випадково –  сьогодні день вишиванки.  Це свято всіх українців, у якому б куточку світу вони не жили. Це свято української культури, свято  єднання української нації.
16 Травня, 2018 р., 16:49
У громаді продовжуються роботи щодо ремонту доріг.  Сьогодні по вул. Гагаріна в с. Рожична проведено  грейдерування полотна із облаштуванням дорожнього корита.  Частково  вивезено щебінь і в найближчі дні будівельники розпочнуть його укладання. Оратівський селищний голова І. Барський та в. о. старости Рожичнянського старостинського округу Н. Багінська обговорили із шляховиками та жителями вулиці питання щодо проведення робіт та благоустрою прилеглої до дороги території.
14 Травня, 2018 р., 15:42
Програма  ремонту доріг об’єднаної громади, що прийнята на 10 сесії селищної ради 8 скликання у грудні 2017 року, передбачає великий спектр робіт.  На сьогодні вона активно впроваджується. Вже замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт третьої ділянки дороги державного значення Р-17 «Біла Церква – Тетіїв – Липовець – Гуменне» в межах смт Оратів, доріг комунальної власності.   Виконавчим комітетом селищної ради подано до  обласної державної адміністрації перелік доріг комунальної власності, що пропонуються до фінансування за рахунок субвенції з державного бюджету. Ці проекти мають пройти конкурсний відбір, дуже сподіваємось на успіх.
14 Травня, 2018 р., 15:31
11 травня 2018 року у районному Будинку культури відбулися збори громадян смт Оратів. До порядку денного було внесено питання щодо звіту Оратівського селищного голови про роботу за минулий рік та стану дотримання законодавства на території громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь