Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

29 Вересня, 2023 р., 08:17
Щороку 29–30 вересня Україна та світ вшановують пам’ять жертв масових розстрілів, здійснених гітлерівцями у Бабиному Яру. Він став місцем масових страт і поховань, великою братською могилою для людей багатьох національностей, в тому числі і українців. Тут починаючи з 29 вересня 1941 року і до жовтня 1943 року гітлерівські окупанти знищили понад 100 тис. осіб. Найтрагічнішими стали 29–30 вересня, коли вбили близько 34 тис. євреїв. Тому саме 29 вересня Україна та весь цивілізований світ вшановують пам’ять жертв масових розстрілів.
28 Вересня, 2023 р., 14:45
В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.
28 Вересня, 2023 р., 14:43
Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. У вкладенні — новина Де близьким родичам зниклих безвісти отримати юридичну допомогу безоплатно. Розширена новина за темою, як ми допомагаємо: https://legalaid.gov.ua/novyny/yak-yurysty-systemy-bpd-nadayut-pravnychu-dopomogu-blyzkym-rodycham-znyklyh-bezvisty/  
28 Вересня, 2023 р., 14:33
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!!  
28 Вересня, 2023 р., 09:31
27 вересня в Оратівській селищній територіальній громаді з благодійною місією побували  представники благодійного фонду «Право на захист» за підтримки неурядової міжнародної організації «Мирні вітри Японії».
28 Вересня, 2023 р., 09:05
Перше жовтня - це особливо важливий день, коли всі українці у різних куточках нашої незламної, вільної та могутньої Батьківщини вітатимуть своїх оборонців і вшановуватимуть  тих воїнів, які віддали життя заради нашого майбутнього.
27 Вересня, 2023 р., 09:30
Українці – миролюбний та працьовитий народ. Але у важкий час повномасштабного вторгнення рашистів, взявши до рук зброю, на захист Вітчизни стали люди цілком мирних професій. Кожен захисник чи захисниця виконують благородну місію заради миру і життя, а не задля смерті, знищення і руйнування. Тому наші безстрашні миротворці навіть смертоносну зброю прагнуть перевтілити у символ пам’яті і вшанування своїх побратимів.
26 Вересня, 2023 р., 13:40
Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний набір на 2 вакантні посади, з них

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь