Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

07 Жовтня, 2023 р., 16:59
4 жовтня 2023 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, загинув  Циба Петро Юрійович, 1997 року народження, мешканець села Човновиця.  Мужній воїн, справжній патріот, чудова людина.
06 Жовтня, 2023 р., 15:47
З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України 05 жовтня заступником директора з виховної роботи Наталією Вітюк та педагогом-організатором Оленою Василевич було проведено урок мужності «Герої рідного краю» для учнів 10-х класів Оратівського ліцею. Урок було проведено на Алеї пам’яті, де діти пройнялися глибоким сумом втрати наших земляків та на знак великої шани їх подвигу задля кожного з нас, поклали квіти.
06 Жовтня, 2023 р., 08:31
4 жовтня відбулося пленарне засідання чергової 47 сесії селищної ради 8 скликання під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової за участі 24 депутатів. На засіданні були запрошені перший заступник селищного голови, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради, керівники комунальних підприємстві організацій селищної ради, начальники відділів та управлінь селищної ради, ЗМІ.
05 Жовтня, 2023 р., 15:48
Відділом освіти, молоді та спорту Оратівської селищної ради 05 жовтня 2023 року проведено нараду керівників закладів освіти громади за участю працівників відділу освіти, молоді та спорту, працівників Оратівського центру професійного розвитку педагогічних працівників, директора БДТ, директора ДЮСШ та директора ІРЦ.
04 Жовтня, 2023 р., 13:22
  У Національній службі здоров'я України спростували ще один міф, щодо надання медичної допомоги.
04 Жовтня, 2023 р., 12:46
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ОРАТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !!!  
04 Жовтня, 2023 р., 09:24
Страшні звістки про втрату бійців продовжують надходити в нашу громаду...
03 Жовтня, 2023 р., 11:56
 Наші захисники і захисниці мужньо тримають плацдарм, захищаючи землю українську від посягань ненависних рашистів. Для їх підтримки і задля наближення перемоги працює надійний тил у нашій громаді.
03 Жовтня, 2023 р., 08:27
 2 жовтня робочу нараду з начальниками відділів та структурних підрозділів селищної ради провів перший заступник Оратівського селищного голови Ігор Барський. Він повідомив присутнім про результати поїздки минулими вихідними до наших захисників, які тримають позиції на північному, східному та південному напрямах. Ця підтримка наших воїнів була необхідною, адже запевняють самі військові: «Ви – наша сила, що допомагає рухатися вперед!»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь