Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

21 Вересня, 2023 р., 08:12
Розглянувши усі питання порядку денного позачергової 46 сесії селищної ради, депутати обговорили ряд важливих для громади питань. Головуюча Леся Ларіонова проінформувала депутатів, що робоча група з питань старостинських округів на останньому розширеному засіданні за участю депутатів селищної ради дійшла згоди щодо утворення 6 старостинських округів на території громади. Також пропонується введення посад головних спеціалістів із відповідними повноваженнями у населених пунктах, що увійдуть до старостинських округів. Тому на черговій сесії селищної ради плануються відповідні зміни до структури селищної ради, аби забезпечити безперервність і якість надання жителям громади необхідних послуг.
20 Вересня, 2023 р., 10:07
В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.
20 Вересня, 2023 р., 09:55
З кожної тисячі гривень із загального фонду держбюджету 800 грн ітиме на оборону, підтримку ветеранів, соціальні виплати, медицину та освіту. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
20 Вересня, 2023 р., 09:54
У межах участі в загальних дебатах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Генеральним секретарем Організації Об’єднаних Націй Антоніу Гутеррішем.
20 Вересня, 2023 р., 09:51
На вулиці стало прохолодніше. Попри це споживання електроенергії продовжує триматись на максимальних позначках. Тим часом багато блоків теплових та атомних електростанцій і досі у планових ремонтах. А значить енергосистемі потрібна допомога кожного споживача.
20 Вересня, 2023 р., 09:49
Організація продовжує підтримувати ветеранів/нок, а також членів їх сімей, на шляху їх професійного розвитку та створює можливості для навчання і перекваліфікації.
19 Вересня, 2023 р., 11:31
18 вересня відбулося пленарне засідання позачергової 46 сесії Оратівської селищної ради 8 скликання під головуванням виконуючої обов’язки Оратівського селищного голови, секретаря селищної ради Лесі Ларіонової. У засіданні взяли участь 21 депутат селищної ради, а також запрошені перший заступник селищного голови, керуюча справами виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради, представники засобів масової інформації.
18 Вересня, 2023 р., 16:13
Загинув наш Захисник Богатирьов Денис Юрійович, 06.10.1988 р.н.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь