Оратівська селищна рада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Оратівської селищної ради

25 Вересня, 2023 р., 10:17
“Доступні ліки” – це урядова програма, завдяки якій люди з хронічними захворюваннями можуть отримати необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою. Все що потрібно - отримати електронний рецепт на ліки, які входять у програму, та звернутися в аптеку із договором з НСЗУ. Повну або часткову вартість препаратів аптеці оплачує НСЗУ.
25 Вересня, 2023 р., 10:16
Аграрії Вінниччини намолотили 21,38 тис. тонн гречаної крупи. Як зазначили у Міністерстві аграрної політики та продовольства України, це найвищий показник у державі. 
25 Вересня, 2023 р., 08:37
Вітаємо з професійним святом працівників дошкільних закладів Оратівської територіальної громади з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля!
22 Вересня, 2023 р., 11:06
21 вересня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Участь у засіданні взяли заступники голови обласної Ради, заступник начальник обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови та члени постійних комісій обласної Ради, керівники обласних комунальних підприємств, голови громадських організацій, голови територіальних громад.
22 Вересня, 2023 р., 09:14
  День партизанської слави в Україні встановлено з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни, увічнення їхньої пам’яті. Важливо, що пам’ять ця єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.
21 Вересня, 2023 р., 08:54
20 вересня депутати ВРУ врахували правку Президента України в законопроєкті про відновлення електронного декларування.
21 Вересня, 2023 р., 08:19
Міжнародний день миру встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році для підсилення ідеї миру серед усіх країн і народів, з метою спонукати до завершення війн та конфліктів, а також підкреслити важливість мирних переговорів, дипломатії та толерантності.
21 Вересня, 2023 р., 08:18
Депутати 18 вересня у завершення пленарного засідання сесії селищної ради порушили нагальні питання, що стосуються депутатських виконання повноважень. Зокрема, депутатка Надія Мельничук закликала присутніх покласти край брехні та не поширювати неправдиву інформацію. А саме, після засідання 45 сесії селищної ради 7 вересня, де йшлося про Меморіал пам’яті загиблих Героїв та зниклих безвісти у війні з росією, що встановлюється у с. Новоживотів за ініціативи мами загиблого Героя Зінаїди Скоропад, у соцмережах і у засобах масової інформації поширилися звинувачення, що не надається фінансова підтримка із бюджету селищної територіальної громади, бо деякі депутати виступали проти його будівництва, а також пропонували взяти в оренду земельну ділянку під меморіал. Насправді, під час обговорення депутати зауважили, що на будівництво необхідно виготовити документацію, щоб виділити кошти з бюджету. До того ж, пропозиції від депутатів про оренду земельної ділянки під будівництво не звучало. Також висловили свою позицію, щоби приурочити Меморіал пам’яті загиблим Героям, а не зниклим безвісти. Все це підтверджується аудіо записом пленарного засідання.
21 Вересня, 2023 р., 08:15
Після питань порядку денного 46 сесії селищної ради в рамках контролю виконання прийнятих рішень депутати обговорили виконання Комплексної програми всебічної соціальної підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих), поранених військовослужбовців, які зареєстровані на території Оратівської селищної територіальної громади, зміни до якої були внесені рішенням минулої сесії. Перший заступник селищного голови повідомив, що вже надається допомога пораненим військовослужбовцям та дітям-школярам загиблих воїнів. Але ще є проблеми щодо передачі допомоги окремим військовим частинам. Питання на контролі, напрацьовуються можливі шляхи вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь